Tilbake til alle arrangementer

Innovasjonsuken OPP

  • Kulturhuset i Bergen Vaskerelven 8 Bergen, 5014 Norway (kart)

Mat, drikke, Innovasjon og tradisjon.

Etablerersenteret, Bergen Kommune, Matarena og Vestland Fylkeskommune inviterer til kveldsarrangementet - Mat, drikke, Innovasjon og tradisjon.

Denne kvelden vil vi se på hvordan nyskaping og uventede samarbeid har gjort en forskjell for mat og drikkeprodusenter i Vestland.

Grøde - Bioregion Institute - Birgitta Ralston
Toppe Gartneri - Jørn Erik Toppe
Norsk Karbonlagring - Bjørnulf Benestad 
Tekslo - Runar Trellevik

Det blir samtale fra scenen, smaksprøver og åpen bar.

Kvelden ledes av Tom Hiis Bergh fra Bergen Kommune og Thomas Digervold fra Etablerersentert.

Meld deg på


Forrige
Forrige
6. september

Etablererkurs - kurset går over to dager

Neste
Neste
26. september

Økonomi illustrator