Tilbake til alle arrangementer

Innovasjonsuken OPP

  • Kulturhuset i Bergen Vaskerelven 8 Bergen, 5014 Norway (kart)

Mat, drikke, Innovasjon og tradisjon.

Etablerersenteret, Bergen Kommune, Matarena og Vestland Fylkeskommune inviterer til kveldsarrangementet - Mat, drikke, Innovasjon og tradisjon.

Denne kvelden vil vi se på hvordan nyskaping og uventede samarbeid har gjort en forskjell for mat og drikkeprodusenter i Vestland.

Grøde - Bioregion Institute - Birgitta Ralston
Toppe Gartneri - Jørn Erik Toppe
Norsk Karbonlagring - Bjørnulf Benestad 
Tekslo - Runar Trellevik

Det blir samtale fra scenen, smaksprøver og åpen bar.

Kvelden ledes av Tom Hiis Bergh fra Bergen Kommune og Thomas Digervold fra Etablerersentert.


Forrige
Forrige
6. september

Etablererkurs - kurset går over to dager

Neste
Neste
26. september

Økonomi illustrator