A-B-C Etablering

Denne kurspakken er for deg som er i planleggingsfasen eller nettopp har startet en bedrift. Her får du viktige innspill og kunnskap som gjør deg trygg i oppstartfasen.

Pakken består av

3 kurs

Neste oppstartsdato

20.10.2021

Pris totalt

1300,-

 • 1-2-3 Etablering Tre timer

  Trenger du hjelp til å komme i gang? Da er kurset «1-2-3 Etablering » perfekt for deg! Mange lurer på hvilken selskapsform de skal velge, hva de skal kalle bedriften sin, hvor de må registrere seg, hvilke rettigheter de har, og hvordan de holder oversikt over økonomi og skatt. Dette kurset gir deg rask og nødvendig oversikt over hva du må gjøre og hvilke formaliteter som må på plass for å få virksomheten din på beina.

  Les mer om 1-2-3 Etablering

 • Etablererkurs To dager, seks timer pr. dag

  Synes du det er mye å holde styr på i etableringsfasen? Da anbefaler vi dette kurset! Etablererkurset gir deg grunnleggende innføring i hvordan du går fram for å etablere egen virksomhet. I tillegg går det i dybden på problemstillinger du vil møte som selvstendig næringsdrivende.

  Les mer om Etablererkurs

 • Økonomi Illustrator Syv timer

  Visste du at spill-basert undervisning gir raskere og bedre læring? Bli med og spill deg til økonomiforståelse med «Økonomi illustrator»!

  Les mer om Økonomi Illustrator

Denne kurspakken er for deg som er i planleggingsfasen eller nettopp har startet en bedrift. Her får du viktige innspill og kunnskap som gjør deg trygg i oppstartfasen.!

Kursene gir tilgang til gratis rådgivningstime

Velg pakke for påmelding

Påmeldingen er bindende. Kursene blir finansiert av Bergen kommune og Vestland fylkeskommune

Oppstart 20. Oktober 2021

ABC Etablering 2 høst 2021 (pakke)


Er det ett av kursene du ikke kan gå på? Kontakt oss, så flytter vi deg til et senere kurs.

Meld deg på her