Ekte animert arbeidsglede

- Om noen for to år siden hadde fortalt meg at jeg i dag skulle være sjef i eget firma hadde jeg ikke trodd dem, vedgår Kenneth Bosch med et bredt smil.

Tekst: Irene R. Mjelde

 

I FEBRUAR kunne Kenneth Bosch endelig gå i gang med bedriften han i et helt år hadde jobbet seg gjennom opptakten til. Ti års erfaring fra animasjonsbransjen og en forretningside som lenge hadde lagt og murret, munnet ut i reklame- og illustrasjonsforetaket Bupbulurú Studio.

– Jeg elsker yrket mitt! erklærer animatøren og illustratøren.

– I all beskjedenhet syns jeg også at jeg kommer opp med ideér som kan være til god nytte for andre, meddeler han. 

Firmaet med det særegne navnet tilbyr det meste av hva en kunde med «markeringsbehov» måtte ønske;animerte logoer, illustrasjoner, presentasjoner, og animerte annonser og reklamekampanjer for sosiale medier. 

– Vårt formål er å skape, produsere, og levere vårt eget originale innhold på flere ulike medieplattformer. Hovedfokuset vårt holdes på pedagogisk underholdning rettet mot et ungt publikum, redegjør den kreative gründeren, som også har tidligere erfaring som forfatter og illustratør av en pedagogisk barnebok om Alzheimer sykdom.

 

 

BOSCH HAR også tidligere arbeidet som selvstendig næringsdrivende, og han fikk da smaken på det å være sin egen arbeidsadministrator.

– Idéen til Bupbulurú Studio fikk jeg sammen med en god kamerat, men finanskrisen i hjemlandet mitt, Spania, satte den gangen et foreløpig punktum for drømmene våre. Nå var tiden omsider inne for realisering, og jeg angrer absolutt ikke på avgjørelsen, fastslår han. 

Utviklingen av bedriften sin karakteriserer etablereren som en lærerik reise som han gleder seg til fortsettelsen av. 

– Jeg er stolt av meg selv og av jobben jeg har gjort for å komme dit jeg er i dag. Men noe av æren skylder jeg min uerstattelige coach, og jeg er også glad for å ha med meg på laget en håndfull frilanserefra forskjellige steder i verden.

 

FØR HAN GIKK I GANG deltok Bosch på Etablerersenterets kurs Business Factory 2016 - et etablererkurs for gründere med internasjonal bakgrunn.

– Dette kurset var både nyttig og interessant. Jeg lærte mye, og satte også stor pris på å få samarbeide med andre mennesker og høre andres synspunkter.

 

Bli med på Business Factory 2018

 

I etterkant av kurset har den ferske firmaeieren deltatt på Etablerersenterets treffpunkt

– På disse arrangementene kan man møte andre interessante aktører innen gründerverdenen.Jeg vil påstå at rådgivingssenteret har hjulpet et stort antall mennesker til å realisere sin forretningsidé.

Til dem som ruger på en gründerplan, men enda ikke har våget å ta det store skrittet, har Bosch en klar oppfordring:

– Om du har en drøm - go for it! Spe så på med tålmodighet og utholdenhet så har du en pakke det lukter suksess av.

 

 

Bupbulurú Studio har nettsiden www.bupbuluru.com

Du finner dem også på:

mail: contact@bupbuluru.com

FB: https://www.facebook.com/bupbuluru/

Instagram: https://www.instagram.com/bupbuluru_studio/

Vimeo: https://vimeo.com/bupbuluru

Snapchat: bupbuluru

 

 

 

Gründerne bak:

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr