Interiørdesign med ny vri

Etter mange års jobbing med mennesker over hele verden valgte Lisa Reid Mjaavatten å følge sin store interesse i livet interiørdesign, og tok Interiørskolen NKI, for private og offentlig rom.


Lisa Reid Mjaavatten i RoomDesign (foto: August Sandberg)

Lisa er opprinnelig fra New Zealand og tror selv hennes utenlandske bakgrunn hjelper henne til å tenke utradisjonelt innen interiørdesign. – Innredning må være funksjonelt og praktisk med en personlig vri, sier Lisa.

Etablererkurs
Lisa deltok på Etablererkurs i regi av Business Region Bergen, og startet selskapet RoomDesign i mai 2011.– Alle som lurer på hvordan og hva som må gjøres for å starte for seg selv bør ta dette kurset, anbefaler Lisa. I etterkant fikk jeg private veiledningstimer av rådgivere i Etablerersenteret, som bekreftet at jeg var på rett spor, sier hun.

Interiør for alle
– Interiørdesign skal være for alle, sier Lisa, og det er viktig for meg at kunden skal føle seg inkludert fra første møte.

RoomDesign tilbyr ulike pakkeløsninger. I den mest innholdsrike «eneboligpakken» tilbyr hun blant annet befaring, planskisse og plansjer. – Her får man også forslag til møbelfarge, materialvalg og belysningsplan. Alt fremstilt i 3-d, et fantastisk hjelpemiddel for å visualisere hvordan rommet vil se ut før man setter i gang med innkjøp, sier Lisa.

– Her kan det være mange penger å spare ved å unngå «tabbekjøp» av møbler som ikke passer, legger hun til.

RoomDesign tilbyr også kveldskurs i interiørdesign. – Dette er en inspirerende kveld der vi utfordrer kjedelige «interiørregler». Ofte trenger vi bare en kickstart for å begynne vårt eget oppussingsprosjekt hjemme, forteller hun.

Gode støttespillere
– Etablerersenteret har gitt meg faglig støtte og gode råd underveis i etableringsfasen. Business Region Bergen er et viktig element for alle som vil starte for seg selv, mener Lisa. Hun opplevde at rådgiverne i Etablerersenteret var gode veiledere ønsket det beste for henne og hennes bedrift.

Lisa Reid Mjaavattens tre råd til andre som vil starte egen bedrift:

  • Det er helt ok å gjøre feil underveis.
  • Lær fra feilene og fortsett uten å stagnere.
  • Angre heller på det du har gjørt enn det du ikke har gjort


Bildene viser litt av Lisas lekne interiørstil (foto: August Sandberg)

Her kan du lese mer Lisa Reid Mjaavatten og de ulike kursene hun tilbyr!

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr