Kuler og simulatorkrutt

Ta turen til Åsane Bowling & Eventsenter!

Ta turen til Åsane Bowling & Eventsenter!

Lene Ingebrigtsen Täpp hadde en drøm om å få gå i sine foreldres fotspor. Det nyter nå Åsane og omegns befolkning godt av.

– JEG STORTRIVES med at det skjer mye rundt meg, med å møte nye mennesker, og med å se at folk rundt meg koser seg og har det gøy. Tidligere drev mine foreldre Bowlinghall i Bergen sentrum og Fyllingsdalen, og jeg mente at tiden nå var moden for å starte opp igjen dette tilbudet, og litt til.

Täpp blåste liv i drømmen sin, virkelig slo på stortromma, og i januar i år åpnet hun dørene til Åsane Bowling & Eventsenter. Her kan alle som ønsker seg litt spenning, en god latter, utvikling av konkurranseinstinktet, eller kanskje bare en matbit sammen med gode venner eller kollegaer finne det de søker.

– Vi tilbyr bowling, shuffleboard, biljard, multisport-simulator, jakt- og skyte-simulator, og golf-simulator. I tillegg har vi en enkel kafè med rettigheter, og avtale med Peppes, Isushi og Roalds kro for levering av mat, så om lek og moro gjør gjestene sultne er ikke løsningen langt unna, forteller den daglige lederen.

 

 

                        

Bilde: Åsane Bowling & Eventsenter har multisport simulator med blant annet straffespark i fotball, basketball, ishockey, jakt og skyte mm.

 

 


Bilde: Du bør også prøve deres golfsimulator med E6 software og swingtrack

 

 

DET ER IKKE NOE LITE maskineri Täpp har satt i gang. Per i dag har den ferske bedriften 15 ansatte.

– Jeg er stolt av at vi, min mann og jeg, har bygget opp nesten alt selv, men uten all hjelpen fra familien, og gode venner og naboer, ville det nok ikke ha vært mulig å ha fått dette til på budsjettet vi hadde å starte med, fastslår den modige gründeren.

Men hun traff blink, og Åsane Bowling & Eventsenter fikk en kanonstart. I vintermånedene og ut over våren nærmest veltet det inn med kunder.

– Det er jo alltid slik at det er spennende med nye aktivitetstilbud. Utfordringen er å holde på kundemassen også etter at nyhetens behag har lagt seg, men jeg har stor tro på at dette skal gå. Åsane trenger en arena som dette, konstaterer Täpp.

 

 

Bilde: Åsane Bowling & Eventsenter har arkadespill som airhockey, basketball, boksemaskin, mm.

 

 

PÅ ETABLERERSENTERETS kursspakke ABC Etablering fikk Täpp med seg nyttig lærdom før alt brakte løs.

– Dette var et veldig bra kurs for dem som går i tankene om å starte sin egen bedrift. Det ga meg kunnskap og trygghet, og ble for meg en ekstra inspirasjon til å ta skrittet videre til realisering av planene om et eventsenter.  Nå er det bare regnskapstjenester jeg kjøper hos andre. Resten av det administrative ordner jeg selv.

 

Täpps tre beste gründerråd til kommende bedriftseiere er:

- Lag en grundig og vel gjennomtenkt forretningsplan. Dette er meget oppskattet av både banker og eventuelle investorer.

- Om du møter motgang, tenk utenfor boksen.

- Gi aldri opp!

 

Nettadressen til Åsane Bowling & Eventsenter er aasanebowling.no

 

   

Bilde til venstre: Åsane Bowling & Eventsenter har 4 billjardbord

Bilde til høyre: .. og 2 shuffleboards

Gründerne bak:

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr