Økologisk velvære

Foto: Emmeline Viksund Heide behandler kunder i sin salong Emmelines hud og velvære på Askøy

Foto: Emmeline Viksund Heide behandler kunder i sin salong Emmelines hud og velvære på Askøy

Ønsker du å følge den grønne linje og samtidig nyte Askøys velværetilbud? Da er Emmelines Hud & Velvære løsningen.

Tekst: Irene R. Mjelde

 

 

EMMELINE Viksund Heide har så lenge hun kan huske gått og ruget på drømmen om å drive sin egen velværesalong. Nå er endelig «egget» klekket - og det i økologisk form.

– Jeg er utrolig stolt over bedriften min, smiler den forholdsvis ferske gründeren som åpnet dørene 1. november i fjor.

– Etter mye og nøye planlegging og forarbeid har jeg klart å oppnå svært mye på kort tid. Jeg har virkelig fått prøve meg utenfor komfortsonen og det gir meg nå en veldig god følelse å kjenne på stolthet over meg selv og pågangsmotet mitt.

Viksund Heide påpeker at det som nybakt bedriftseier er viktig å ha is i magen.

– Utviklingsfasen av nye bedrifter tar gjerne lenger tid enn forventet og det kan være nyttig å smøre seg med litt tålmodighet for det tar tid å bygge opp en skikkelig kundekrets. Men, jeg er veldig positivt overrasket over hvor bra det har gått frem til nå. Kundene har strømmet til fra hele Askøy, og det har også kommet kunder fra Sotra og omegn nærere Bergen sentrum.

 

I 2010 ble Viksund Heide ferdig utdannet hudpleier. I ettertid har hun videreutdannet seg med sertifikat i vippeforlengelse, både volum russian 3D-5D og klassiske vipper, samt at hun er sertifisert microbladingartist.

Emmelines Hud & Velvære er en hudpleiesalong med det lille ekstra, fastslår hun og sikter til at salongen følger økologiske retningslinjer.

– Vi tilbyr et bredt spekter innen hudpleie, og bruker kun miljøvennlige produkter som kommer havet, eller fra rene planter. Her kan du få massasje, hudpleie, voksing, kroppspleie, fotpleie, håndpleie, og shellac til hender og føtter. Vi tilbyr også vippeløft, vippeforlengelse, og den siste mote trenden innen bryn, såkalt microblading, som er en form for permanent make-up, forklarer den ivrige hudpleieren

I tillegg til seg selv har Viksund Heide opprettet et samarbeid med en kosmetisk sykepleier som kommer til salongen ved behov.

– Hun utfører ulike typer behandlinger som botox og restylane, redegjør eieren.

 

Foto: Gründer av Emmelines hud og velvære, Emmeline Viksund Heide

 

FØR OPPSTART benyttet Viksund Heide seg av Etablerersenterets økonomikurs, og kurset 1-2-3 Etablering.

– Kursene hadde stor betydning for meg som var ny og fersk i det å være gründer og starte noe helt for seg selv. Her lærte jeg det grunnleggende som ble byggesteiner for firmaets oppstartsfase. Firmaet er fortsatt i prosess, men det går nå mer over i en utviklingsfase. Hele veien har Etablerersenteret vært til god hjelp med veiledning og rådgivning, og jeg sitter igjen med et veldig positivt inntrykk av dem.

Emmeline Viksund Heides beste råd til andre som ønsker å gjøre gründer av seg er at de må utvise tålmodighet og være målbevisst og sterk.

– Gi aldri opp drømmene dine. Du kan klare akkurat det du selv ønsker å utrette, oppfordrer hun.

 

Les mer om Etablerersenteret sine kurs her

 

Nettadressen til Emmelines hud og velvære er www.emmelines.no

Gründerne bak:

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr