Satser på kvalitet til konkurransedyktig pris

Joakim Bakke startet byggefirma for å skape arbeidsplasser, utøve faget sitt og selvfølgelig for å tjene penger. Bergen Entreprenør er månedens bedrift hos Etablerersenteret.

- Vi har spesialisert oss på oppføring av bygninger og på grunn- og betongarbeid. Målet vårt er å levere kvalitet til konkurransedyktig pris, sier Joakim Bakke.


Ståle Dyrkolbotn (f.v.) Joakim Bakke og Stian Buck i Bergen Entreprenør har på kort tid skaffet mange nye arbeidsplasser. Joakim tror kvalitet og konkurransedyktig pris er nøkkelfaktorer for suksess.

Kundene er alt fra privatpersoner som skal ha utført mindre arbeid, til større utbyggere som skal ha oppført næringsbygg og boligblokkerI dag er de 16 ansatte og fire faste innleide medarbeidere.

Tøft i starten
- Det er mange sene kvelder i oppstartfasen og det tar tid å finne de rette ansatte som er flinke og liker jobben sin. Samtidig er dette grunnen til at vi har fornøyde kunder og stabil ordretilgang i dag, sier Bakke.

Han understreker også viktigheten av å finne en god regnskapsfører. - Det gjør at vi kan konsentrere oss om entreprenørarbeid og overlate regnskapet til autorisert personell.

Her kan du lese om flere "Månedens bedrifter".

Nye tanker på 1-2-3 Etablering
Joakim kjøpte seg inn i Bergen Entreprenør for to år siden. Samtidig ble selskapsformen endret fra enkeltpersonforetak til aksjeselskap. Han deltok på økonomikurset Økonomi Illustrator hos Etablerersenteret i år.

Kurset fikk meg til å tenke på en litt annen måte i positiv forstand. Jeg fikk gode råd og tilbakemeldinger på ting jeg har lurt på.

Her kan du lese mer om kursene til Etablerersenteret.

Bakkes råd til andre som ønsker å starte for seg selv:

  • Velg en god regnskapsfører og ha kontroll på likviditeten
  • Finn dyktige ansatte og gode samarbeidspartnere
  • Gi kundene en god kjøpsopplevelse 

 

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr