Smart trening til folket!

– En skadefri hverdag er målet. Smart og riktig trening bedrer helsen og gir mye glede og muligheter. Det ønsker jeg å hjelpe folk til å oppnå, sier Astrid Kahrs Dykesteen som er en av få som er utdannet innen bevegelsesvitenskap i Norge.

Astrid Kahrs Dykesteen legger opp et smart treningsopplegg til deg.

Astrid Kahrs Dykesteen har en master i bevegelsesvitenskap fra medisinsk fakultet ved NTNU. Hun har startet sitt eget foretak og er i dag i ferd med å bygge opp sin egen praksis sammen med det tverrfaglige teamet som utgjør bedriften Motus365 i Åsane i Bergen.

 

Tilpasset trening

Astrid vil at folk skal være i bevegelse og i aktivitet. Derfor har hun laget treningsopplegg både for dem som ønsker å holde seg i form og kunne gå lange ski- eller fjellturer, og til dem som trenger å forebygge belastningsskader innen en idrett.

– Jeg tilpasser trening til ulike personer og gruppe og gir også individuell veiledning. Alt fra seniortrim, trening for gravide, trening for å rehabilitere eller forebygge vonde skuldre og knær, til skadeforebygging og prestasjonsfremming innen sport. Spesielt mosjonister innen sykling og klatring er noe av det jeg satser på.

 

Nytt i september

I september i 2015 fikk Astrid Kahrs Dykesteen muligheten til å etablere seg som en del av det tverrfaglige teamet i Motus365. Selv om hun er en del av et større fellesskap, er hun selvstendig næringsdrivende, og må bygge opp sin egen kundemasse.

– Læringskurven som bedriftsetablerer er bratt, og det er mye man rett og slett ikke vet at man burde vite. Da er kurs hos Etablerersenteret fint å ha! Det er vanskelig å vite hvor og hvordan man skal nå ut til kundegrupper i begynnelsen, og det blir en del prøving og feiling. Når man treffer, så føles det veldig bra!

Jeg er stolt av at jeg holder motivasjonen og troen oppe selv om det går tregt i starten, og jeg er stolt over å ha startet opp min egen bedrift.

Nyttig oppstarthjelp

Astrid er fremdeles i oppstartsfasen, men har fått en del kunder. Akkurat nå jobber hun mye med markedsføring for å gjøre seg synlig for sine kundegrupper.

For å få hjelp og støtte i oppstartsfasen har hun gått på kurs hos Etablerersenteret og fått individuell rådgivning.

– Det er mye å sette seg inn i når man starter opp, og da er det greit å ha noen kurs å støtte seg på. I tillegg er det kjekt å møte likesinnede som vet hvordan det er å starte opp bedrift, og gjerne har andre tanker og ideer for hvordan man for eksempel kan markedsføre bedriften. Kursene lærte meg også å få kontroll over budsjett og regnskap, og om hvilke risiko og rettigheter jeg har som selvstendig næringsdrivende.

Dine tre beste råd til andre som ønsker å starte egen bedrift?

  • Ha tålmodighet, og tro på det du driver med
  • Hør på andre som har erfaring innen det samme, og til kundegruppen
  • Ha en langsiktig plan med tanke på økonomi 

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr