Fra hamsterhjul til livsglede

HVORFOR BLI GRÜNDER? For å tjene penger eller oppnå velvære? Karin Ellis vil fortelle om sine egne erfaringer fra å starte sitt eget selskap og driften gjennom 10 år. Du får høre hvordan reisen fra hamsterhjulet og inn i en ny og ukjent tilværelse har gitt henne et mye bedre liv. Hvis du går med en gründer i magen, vil dette foredraget forhåpentligvis også gi deg noe å reflektere over. Bli med på digitalt Treffpunkt onsdag 2 juni.

 

Karin Ellis er IT-ingeniør og har 30 års erfaring som ansatt, leder og rekrutterer i store norske selskaper med internasjonal tilstedeværelse. For 10 år siden startet hun sitt eget selskap, Ellis Culture, for å leve ut drømmen om å utvikle og holde kurs om norsk arbeidskultur og tilrettelegge for flerkulturelle arbeidsmiljø. Etter hvert skrev hun også tre bøker for å kunne nå ut til et bredere publikum. En del av kursene hennes holdes gratis for de som trenger det mest.
 

Karin mottar ofte e-poster fra folk som sier at bøkene eller kursene hennes har vært svært nyttige for dem, og noen skriver at rådene de har fått har endret livene deres. Slike tilbakemeldinger er en enorm inspirasjon som motiverer henne til å fortsette arbeidet. 

 

Link til webinaret blir sendt ut i forkant av arrangementet. 

 

 

https://ellisculture.com/

 

Tid og sted:

Meld deg på

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr