Treffpunkt: Fortell de gode historiene! Innhold til nett og digitale kanaler

– Hvordan får du kundene til å huske deg – Lene Bergmann og Frida Erichsen Fluge gir deg uvurderlige tips og triks. Bli med på Treffpunkt (gratis frokostmøte) torsdag 16.09.21, kl. 08:15 - 10:00

 


Lene Bergmann er daglig leder i Mannheimer AS. Som kommunikasjonsrådgiver har Lene lang erfaring med hvordan man best skal formidle et budskap, hvordan budskapet treffer målgruppen og hvordan tonen i teksten skal utformes for å styrke kommunikasjonen.Frida Erichsen Fluge er kommunikasjonsrådgiver i Mannheimer AS. Fridas styrke er å hjelpe kundene med å arbeide frem et helhetlig budskap som går igjen i alle digitale kanaler.

 


Om kommunikasjonsbyrået Mannheimer: Mannheimers kjernekompetanse er historiefortelling og strategisk kommunikasjon. Vi utvikler innhold i en tone og en form som skaper gjenkjennelige merkevarer. Gjennom godt kommunikasjonsarbeid lykkes vi i å profilere bedrifter i ulike bransjer og markeder. Mannheimer jobber et vidt spekter av kunder i offentlig og privat sektor, innen alt fra forsknings- og utdanningsinstitusjoner til innovasjons- og kulturbransjen.

Vi leverer strategi og råd, innhold og kurs til kunder som ønsker bistand i kommunikasjonsarbeidet.

I Mannheimer har vi mange års erfaring med kombinasjonen kommunikasjonsrådgivning og innholdsproduksjon. Vi veileder ledere, kommunikasjonsavdelinger og ansatte i små og store bedrifter i å nå, og overbevise målgruppen med budskapet sitt.


Treffpunkt er gratis frokostmøter. Alle er velkommen!

 

Dette Treffpunktet er arrangert i samarbeid med DNB og Mannheimer AS
  

Tid og sted:

Meld deg på

Bor det en gründer i deg også?

Vi hjelper deg i gang!

Se kursene vi tilbyr